Commentaren: 5
 • #5

  Cynthia Martherus (zondag, 10 juni 2018 23:15)

  Geweldig initiatief...ik hoop mijn kinderen ook n stukje geschiedenis/ cultuur mee te mogen geven.

 • #4

  Ton Otten (dinsdag, 15 augustus 2017 11:40)

  Geweldig!! Wat een super initiatief! Zeker weten dat hier heel veel mensen enorm veel plezier aan beleven. Ik voel me nauw verbonden met indo's mede doordat ik vanaf mijn jeugd vriendschapsbanden heb met nogal wat indo's, waaronder André Simon. Onze kleinzoon is ook Indo.
  Ben erg benieuwd naar het vervolg op de site. Hartelijke groeten, Els en Ton Otten. En heel veel succes!!

 • #3

  jacschunken@hotmail.com (zondag, 13 augustus 2017 22:20)

  Als "Blanda busoek"sta ik achter dit initiatief. Ben als tiener bij de familie Scipio als vriend van de oudste zoon Louis in huis gekomen. Ik werd ogenomen als zijnde familie, heb de eetgewoontes van hun overgenomen tot op heden, voel me meer Indo dan Blanda.Ik heb van kortbij meegemaakt hoe oom Albert zich opgewerkt heeft bij DSM en in zijn vrije tijd van muziek kon genieten samen met zijn kinderen en naast zijn werk in een band speelde om wat bij te verdienen om zijn gezin wat meer te bieden. Ook heb ik zijn strijd gezien tegen zijn "spoken" uit het jappenkamp in Thailand, de moeite wat het hem koste om er niet aan onderdoor te gaan. Al zijn ervaringen wat hij aan ons kinderen losliet en de warmte in zijn gezin hebben mij mede gevormd tot de degene ik geworden ben. Deze warmte probeer ik over te brengen in mijn gezin.

 • #2

  M.ARCELLE SIMON (zondag, 13 augustus 2017 12:43)

  ik ben verrast dat er nu belangstelling voor ons verleden met name de BERSIAPTIJD wordt gewekt .
  Stil wordt gestaan bij de strijd die wij hebben gevoerd om in Limburg maatschappelijk te groeien en geaccepteerd te worden, als vrouw en als professional .
  Ik voel me thuis in Limburg en heb nooit gedacht deze grond als mijn 2e vader-moederland zou beschouwen. Lady van de 2e generatie

 • #1

  Tiny Haenen (donderdag, 10 augustus 2017 15:07)

  Prachtig initiatief. Veel succes.